Φωτιά Πατρα Τωρα / 5a0ibrhq2fmmym : Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα.

Φωτιά Πατρα Τωρα / 5a0ibrhq2fmmym : Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα.. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο.

Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας.

Tee H1 5uiikm
Tee H1 5uiikm from www.newsbeast.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και.

Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής.

Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο.

Tee H1 5uiikm
Tee H1 5uiikm from www.newsbeast.gr
Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας

Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή.

Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ.

Fwtia Twra Sthn Elekistra Konta Sthn Patra Newsbeast
Fwtia Twra Sthn Elekistra Konta Sthn Patra Newsbeast from www.newsbeast.gr
Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο.

Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Στη μάχη παίρνουν μέρος 8 αεροσκάφη, 9 ελικόπτερα, 290 μέλη της πυροσβεστικής με δεκάδες οχήματα. Φωτιά κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.